HTML

Kulturális Kreatív Család

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.27. 15:06) Kulturális Kreatív vagy?
  • hajnalka111: Számíthatsz rám! "Majomban" jó vagyok. (2012.02.22. 21:43) Egy majom a száz közül
  • czoli: Ez a bejegyzés Zsófi írása (2012.02.05. 20:00) Tél van - juhé
  • hajnalka111: Olyan gyakran hallottam sóhajtozni az embereket, hogy a régi nagy telek milyen gyönyörűek voltak, ... (2012.02.03. 09:15) A tél
  • czoli: @fleiszl: kérünk Lajos, fejtsd ki a rakétakályha koncepciót! (2012.01.31. 04:59) Ha fázunk, összejöhetünk melegedni

Vénusz project

2012.04.19. 11:39 czoli

 https://www.youtube.com/watch?v=zFbMZcCM1aY

 

Nézd meg, és borzadj! Vagy inkább ne borzadj! Nézd meg és gondolkodj! Még inkább, nézd meg és cselekedj!

Ha még nem nézted meg, el kell mondanom, miről szól, mert tudom, hogy ha fárasztónak találsz, tovább sem olvasol. Én nem tudlak, és nem is akarlak kába alfába ringatni, mint a tv, és észrevétlen bevinni az információt. Éppen, hogy ébresztőt igyekszem fújni. Bár lenne harsonám!

A film egy falanszter tervről szól (szűk 7 perc az egész), mert szerintem a terv kész, és nem csupán elképzelés. Egy rezervátumról, mely annyira nagyszerű, hogy akár meg is kívánhatod, hiszen talán jobbnak tűnhet, mint, a mai küzdelmes, frusztrált élet. És együtt van minden, készen, egészség, boldogság, tisztaság, amire csak vágyhatsz. És majd legyártják neked, és élheted az életed teljes kiszolgálásban (és totál kiszolgáltatottságban).

Ma hallottam egy hírt, hogy az EU–ban 2020 körül csak passzív házak építése lesz engedélyezett. Óh mily nagyszerű ez, hiszen a passzív házak kímélik a környezetet, és ezzel egyetért minden jóérzésű ember. Azt pedig már jó ideje megengedjük, hogy a hajlékunk létrehozását engedélyezzék, avagy éppen tiltsák. És ahogy – hogy csak egyetlen példát mondjak – gazdaságok mentek tönkre csupán azért, mert nem voltak képesek a csupán nagyüzemek által teljesíthető feltételeket teljesíteni, nem lesz nehéz az embereket ezekbe a kész karámokba terelni. Ahol aztán ott van az oktatás, a SZÓRAKOZTATÁS, az etetés, a születés, és annak szabályozása, és nyilván ott van a temetés is, ha esetleg nem jő el az a boldog idő, amikor az emberi test is feldolgozhatóvá válik, és így halálod után is hasznára lehetsz a társadalomnak. Vagy kinek.

Azt hiszem, össze kellene jönnünk emberek, időről időre, hogy halljuk egymás hangját, hogy egymás szemébe nézzünk, hogy bátorítsuk egymást.

Mert nem ez a jövő.

Talán már 2020–ra az EU nem is létezik.  És nem léteznek majd olyan rendszerek, ahol az életünk minden területét kontrolálni és uralni akarják valakik, és a lehetőségeken túl is hasznot húzni mindebből.

De ez nem tűnik el csak úgy magától, és a méltó élet nem jön létre magától.

Isten nem engedi elpusztulni a földet, de szüksége van emberekre, akik tudják a dolgukat, és akik, akárcsak az Isten, szólnak: Legyen világosság!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: falanszter kk

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturaliskreativcsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr214460751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása